Bądź pierwszy i dodaj opinię. Anuluj pisanie odpowiedzi
Pierogi z kapustą i grzybami
Czas realizacji: 1-2 dni roboczych.
Opakowanie zawiera 6 sztuk (ok. 330g) ręcznie robionych pierogów. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej, gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Sposób przygotowania: Pierogi należy wrzucić do osolonego wrzątku i gotować około 5 minut. Najlepiej smakują z roztopionym masłem lub smażoną cebulką.
Składniki: kapusta kiszona (33%), mąka pszenna (20%), kapusta biała (11%), cebula (6%), podgrzybek suszony (5%), olej rzepakowy (3%), woda, przyprawy (sól, pieprz, majeranek, oregano, bazylia, papryka).
Produkt może zawierać: gluten, jaja, seler, gorczycę, soję, mleko.
Wartość odżywcza w 100g produktu: |
Wartość energetyczna: 510 kJ/121 kcal |
| Tłuszcz: 3,5g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g |
| Węglowodany: 17g |
| w tym cukry: 0,8g |
| Błonnik: 2,5g |
| Białko: 4,2g |
| Sól: 1,5g |
















Opinie
Brak opinii.