Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Czas realizacji: 1-2 dni roboczych.
Opakowanie zawiera 2 sztuki ręcznie robionych krokietów. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej, gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Sposób przygotowania:
Frytownica: 170° (ok. 2 min.)
Rozgrzany piekarnik: 160° (ok. 10 min.)
Kuchenka mikrofalowa: 600W (ok. 3 min.)
Składniki: pieczarki (26%), ser mozzarella (26%), mleko (19%), mąka pszenna (11%), cebula (8%), olej rzepakowy (3,5%), jaja (0,5%), woda, przyprawy (sól, pieprz).
Produkt może zawierać: gluten, jaja, seler, gorczycę, soję, mleko.
Wartość odżywcza w 100g produktu: |
Wartość energetyczna: 628 kJ /150 kcal |
| Tłuszcz: 8,3g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4g |
| Węglowodany: 11g |
| w tym cukry: 1,7g |
| Błonnik: 0,9g |
| Białko: 8,5g |
| Sól: 1,4g |









