Pierogi z kapustą i grzybami

Czas realizacji: 1-2 dni roboczych.

Opakowanie zawiera 6 sztuk (ok. 330g) ręcznie robionych pierogów. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej, gotowy do spożycia po obróbce termicznej.

Sposób przygotowania: Pierogi należy wrzucić do osolonego wrzątku i gotować około 5 minut. Najlepiej smakują z roztopionym masłem lub smażoną cebulką.

Składniki: kapusta kiszona (33%), mąka pszenna (20%), kapusta biała (11%), cebula (6%), podgrzybek suszony (5%), olej rzepakowy (3%), woda, przyprawy (sól, pieprz, majeranek, oregano, bazylia, papryka).

Produkt może zawierać: gluten, jaja, seler, gorczycę, soję, mleko.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna: 510 kJ/121 kcal

Tłuszcz: 3,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g
Węglowodany: 17g
w tym cukry: 0,8g
Błonnik: 2,5g
Białko: 4,2g
Sól: 1,5g
zapytaj o produkt

Opinie

Brak opinii.

Bądź pierwszy i dodaj opinię.

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *